2015. július 14., kedd

Májusi esküvő

Bár régóta nem adtunk hírt magunkról, Mamka konyhájában nagyban folynak a munkálatok. A júniusi meleg összeérlelte a gyümölcsöket, így szinte le sem tudjuk tenni a fakanalat. Jönnek sorban a gyümölcsök, amikből finomabbnál finomabb lekvárok és szörpök készülnek.  
A lekvárfőzés mellett pedig májusban még egy nagyon kedves felkérésnek is eleget tettünk, esküvői köszönő ajándékot készítettünk. 

Manapság már megszokottá vált, hogy az ijfú pár nemcsak sütemény csomagolásával, hanem egy apró kis köszönő ajándékkal köszöni meg az esküvőre meghívottaknak a részvételt. 

Eszter úgy gondolta, hogy Mamka lekvárjai nagyon finom és kedves ajándék lesz az esküvőjére meghívott vendégeknek, mi pedig partnerek voltunk az ajándékok kivitelezésében. Mamka lekvárjai egy kicsit esküvőibb kinézetet és csomagolást kaptak, hogy méltó módon állhassanak a násznép elé. 





A csomagot díszítő külső köszönő kártya elkészítésében kedves barátunk Veszely Bea képzőművész segítségét kértük, aki fantasztikus munkáival már dubai-i herceget is "vett le a lábáról". Bea csodás kártyát tervezett Eszternek és Krisztiánnak, igazán egyedivé téve ezt az amúgy is különleges napot számukra. (Bea további munkáival itt ismerkedhettek meg)





Sok boldogságot kívánunk Eszternek és Krisztiánnak és reméljük, hogy a vendégek is elégedettek voltak a nem hétköznapi köszönő ajándékkal. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése