2015. március 5., csütörtök

Termékeink már viszonteladóknál is kaphatóak


Január óta Mamka termékeit már Budapesten a Fővám téri csarnok mellett (Vámház krt. 5.) található Négy égtáj ízei nevű boltjában is megvásárolhatjátok.

Valamint, ha Igalon jártok, akkor nézzetek be a gyógyfürdő bejáratánál található Csoda Kávézóba, ahol szintén találkozhattok Mamka termékeivel.




A Kaposvár melletti kis város méltán híres gyógyfürdőjéről, így érdemes ellátogatni oda.


Az igali fürdő története a múlt század negyvenes éveire vezethető vissza, ekkor kezdődtek ugyanis az első fúrások a régi vásártér területén. A kezdeti feltételezésekkel ellentétben miszerint olaj van a térségben - 651 méter mélységből 81 fokos, azóta már kiemelkedő gyógyhatásáról híressé vált víz tört felszínre.  Igal fejlődését egyértelműen ez a feltárás és a hatvanas években megszületett döntés - épüljön gyógyfürdő a településen - alapozta meg. 


A 100%-ban önkormányzati tulajdonú igali fürdő, amely 2002-ben volt éppen negyven esztendős, 2001 tavaszától gyógyfürdőként üzemel. 2012 júniusában került átadásra a fürdő eddigi legnagyobb beruházása, amely közel 600 millió forintból Európai Uniós támogatással valósult meg. A bővítéssel a beépített terület 1400m2-el nőtt, új vendégfogadó tér, büfé, üzlethelységek kerültek kialakításra. Elkészült két, egyenként 300 fő befogadására alkalmas külön férfi és női öltöző, új zuhanyzó blokkok valamint 5 kezelőhelység. A vízfelület 150m2-el nőtt meg, ez 1 db kiúszóval rendelkező fedett élménymedencét, 1 db fedett gyermek élménymedencét, 1db szabadtéri gyógyvizes élménymedencét és teljesen új, merülő medencével ellátott szauna-világot foglal magában. Ez utóbbiban különböző hőfokú infra- és finn szaunák állnak a vendégek rendelkezésére.

Egy kis kedvcsináló az igali kiránduláshoz: 






További információ itt található a fürdőről és a városról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése