2014. december 8., hétfő

Advent 8. napja - Meghökkentő ízek csomagja


Mára meghökkentő csomagot hoztunk. 


A meghökkenést a lekvárjainkhoz kevert ízek-zamatok fogják okozni, mert nem annyira hétköznapi mixek, mint a tegnapi levendulás csomag esetében.

Csodás ízkompoziciókat tudunk kialakítani a lekvároknál a hozzájuk kevert gyógy-, és fűszernövényekkel. Így nemcsak az érdekes ízvilágot élvezhetjük, hanem a gyógy-,fűszernövények pozitív élettani hatását is.

Meghökkentő csomagunk első résztvevője a kamillás Mirabella szilva lekvár. A kamilla az egyik legismertebb gyógynövényünk. Sokan ismerik és tudják, hogy megfázás és gyulladásos betegségek esetén nagyon jó szolgálatot tud tenni. Mirabella szilva lekvárunkhoz keverve érdekes ízhatás alakult ki. A szilva selymességét követően egy enyhe kamilla érzet marad a szánkban kellemes utóízként.

Következő versenyzőnk az eper lekvár mentával. Az eper édességét tökéletesen kiegészíti a menta hűvössége. A menta élénkít, frissít és hatásosan bevethető légúti megbetegedések esetén.

A harmadik lekvárunk talán a legmegdöbbentőbb: ribizli lekvár tárkonnyal. Ne ítéljünk elsőre! Meglepő a párosítás, de mégis fantasztikus ízhatást eredményez. A ribizli fanyarságát úgy egészíti ki a tárkony, hogy vmi nagyon kellemes ízt hagy hátra maga után. igazából nehéz leírni...olyan, mint a szerelem, ki kell próbálni, hogy megértsük!...











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése