Érdekes volt visszanézni, hogy hogyan is jutottunk el vilmoskörténk beéréséig. Tavasz óta lessük minden héten, hogy mekkorát nőttek a kis gyümölcsök és hogyan lettek finom, sárga, mézédes termések.
|
Kora tavaszi virágbontás |
|
Áprilisra már megvoltak a gyümölcskezdemények |
|
Májusra már pici pocakot növesztettek |
|
Júniusra már egész szépen kikerekedtek |
|
Augusztus 20.-ra pedig megértek |
|
Készen álltak, hogy a lekvárba kerüljenek |
Hát nem is késett sokáig, hogy a lekvárfőző fazékban végezzék pályafutásukat.
Mindig lenyűgöz a természet, hogy alig 6-7 hónap alatt a semmiből, abból az egy szem kis rügyből egy csodás, finom, mézédes gyümölcs lesz.
Az idén Vilmosunk mézzel és vaníliával házasítva került a lekvárosüvegekbe.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése